Wie zijn wij?

Jan Louwrink

Jan Louwrink is sinds 1989 actief binnen de Rabo-organisatie en vanaf het begin van zijn Rabo-carrière is Jan betrokken geweest bij het ontwikkelen en implementeren van programma’s voor de Rabobank organisatie. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe databases en het koppelen van bestaande gegevensbestanden. Jan is een uitstekend programmeur, die bij zijn werk de gebruiker en zijn wensen als uitgangspunt neemt. Hij beheerst MS Access en Visual Basic als geen ander en weet daar enorme prestaties mee te behalen. Jan is werkzaam geweest als Systeembeheerder en momenteel in deeltijd als Procesondersteuner.

Adriaan Egas

Adriaan Egas is sinds 1991 tot de Rabo-organisatie toegetreden en begonnen in de functie van Intern Controleur. Daarna vervolgens in de functies van Kwaliteitsmanager, Hoofd Kredietrisicomanagement en daarna als Risicomanager. Het zo effectief en efficiënt inrichten van processen heeft zijn voortdurende aandacht. Adriaan is sterk analytisch en weet van problemen tot oplossingen te komen. Hoe complexer de situatie, hoe groter de uitdaging en motivatie om te komen tot een passend resultaat. De wensen en behoeften van gebruikers, management en bestuurders weet Adriaan te vertalen in doeltreffende oplossingen.

Het tandem Jan en Adriaan is prima op elkaar ingespeeld en weten door de combinatie van hun kennis en ervaring zeer geschikte gebruikersprogrammatuur te ontwikkelen.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via E-mail: info@lesoftware.nl